Välkommen att vara med och yoga på grundnivå!

Söndagar kl 10.15-11.30 är det kurs i Vinyasa Slow på Mindful Yoga i Majorna. Det är en kurs på grundnivå så vi yogar i lugnt tempo. För dig som aldrig yogat tidigare är detta ett tillfälle att gå igenom grunderna. För dig som yogat ett tag och vill ha ett långsamt tempo i din Vinyasa Yoga är det bara att komma med.Anmälan och mer information hittar du på Mindful Yoga i Majornas hemsida som du kommer till om du klickar HÄR.

Temasöndagar på Mindful Yoga i Majorna!

Ta chansen att upptäcka yoga eller fördjupa dig inom ett område som intresserar dig!

Temasöndagarna är till för alla som är nyfikna på yoga. Jag håller en temasöndag till före jul, den 2 december, klockan 18.30-20.30.

Temasöndag 2 december: Yoga för nacke och axlar. Vi lägger denna söndag extra krut på området runt nacke och axlar, genom mjuka varsamma övningar. Vi gör en del övningar i par, du är välkommen att anmäla dig ihop med en vän eller att komma själv och arbeta med någon annan på workshopen.

All information finns på MINDFUL YOGA I MAJORNA

Kurs i Vinyasa Yoga

Kursen i Vinyasa Yoga på Mindful Yoga i Majorna kommer under juluppehållet ge plats för en ny kurs i vår, Chakra Yoga. Tveka inte att höra av dig om du har frågor om kursen. Det är en fortsättningskurs i den bemärkelsen att vi går djupare in på detaljer i positionerna men det är ingen fysiskt tung eller utmanande kurs. Vi yogar enligt principerna i Therapeutic Mindful Hatha Yoga, där vi alltid yogar utifrån dagsform och våra egna förutsättningar, där krav och prestation läggs åt sidan och där vi inte sätter upp som mål att göra så perfekt yoga som möjligt. Vi släpper görandet och går in i varandet.

Privatundervisning i yoga

Privatlektioner i yoga kan vara en bra lösning om du har en särskild utmaning du vill jobba med eller om du känner att du vill kunna yoga i lugn och ro med möjlighet att ställa frågor. Jag kan ge privatlektioner i yoga på mindful Yoga i Majorna de tider det finns en ledig lokal, oftast dagtid vardagar eller helger. Är du intresserad av privatundervisning i yoga, kontakta mig gärna på info@conlineo.se