Jag som driver mindful-yoga.se, vem är jag och vad har jag för utbildning?

 

Jag som driver mindful-yoga.se heter Anna Sellborn och bor i Västra Frölunda. I juni 2014 gick jag färdigt min grundutbildning till yogalärare.

Jag har utbildats i yoga av andra lärare på andra yogaskolor också, tusen tack alla ni, ingen nämnd ingen glömd. Jag är utbildad civilingenjör i maskinteknik och har läst medicinska baskurser, anatomi och fysiologi på Högskolan i Dalarna och Göteborgs universitet, motsvarande drygt ett års heltidsstudier. Jag är intresserad av att hitta lösningar till fysiska och mentala utmaningar och genom att yoga har jag hittat ett genomgripande verktygspaket för vardagen som jag gärna vill dela med mig av. Idag har jag också ett företag som säljer yogakläder i liten skala, med den typ av kläder som jag själv tycker om att yoga i. Titta gärna in på www.conlineo.se

Min vision om att undervisa i yoga är att ge en motvikt till det prestationstänkande som genomsyrar så mycket annat av vår vardag idag. Yogan är en stund där du stärker dig genom att medvetet välja att vara såväl som att göra, och allting kommer inifrån dig själv. Det jag vill göra som lärare är att dela med mig av vad som fungerar för mig för att du ska få tips på vägen.